Gör bröllopsfotot mer personligt

Det finns klassiska bröllopsfoton och så finns det de som har tänkt till lite extra, ibland kanske lite för mycket för att kunna skapa ett mer personligt bröllopsfoto som är mer komiskt. Om du känner dig träffad och vill hålla dig så långt från de klassiska naturbilderna eller solnedgången så finns det mängder av andra saker som du kan inkludera, för att ge bilden liv och rörelse. 

Vilken rekvisita kan man inkludera?

Valet bör baseras på din personlighet och även intressen. Har du ett stort intresse för fordon, varför inte hyra ett riktigt snyggt åk som ni kan använda som rekvisita. Eller varför inte kombinera detta med en mer klassisk bakgrund eller ljussättning?

Många väljer att involvera nära och kära, sina husdjur och barn i bröllopsbilderna. Men ha också i åtanke att under de flesta fotograferingar kommer fotografen också att ha ideer. Det är då viktigt att du som bröllopspar har en bild om hur du vill ha det, för att du ska vara nöjd med slutresultatet. Om du vill spexa till det lite extra, varför inte involvera studsmattor och trampoliner?

Vad ska man tänka på inför fotograferingen? 

För att fotograferingen ska bli lyckas är det viktigt att du själv lägger ner lite tanke och själ bakom bilderna. Prata ihop er om hur ni vill att bilden ska vara och ge fotografen en bra beskrivning inför fotograferingen, för att nödvändig rekvisita och rätt ljussättning ska kunna sättas upp. Testa lite olika ideer och kom i tid!